Özgürlük Savaşçısı Türkçe film hd full izle

Özgürlük Savaşçısı Türkçe Dublaj izle Tek Parça

Filmde gerçek bir savaşçının ailesi ile mutlu mesut sakin bir hayat yaşama isteği konu alınıyor. Çiftçi olarak hayatını sürdürmek isteyen ve bundan mutlu olan gerçek bir savaşçı kendi yağında kavrulmak istiyor ama bu pek de mümkün olmayacaktır. Özgürlük Savaşçısı izle.

Farmer hayatını kendinden çok sevdiği güzeller güzeli eşi Muriella ve oğlu ile hayatını devam ettirir. Meslek olarak çiftçilik yapan bu kahramanın yakın bir arkadaşı sürekli kralın askeri olmasını ister ama Farmer hayatından memnundur. Özgürlük Savaşçısı Tek Parça izle.

Birgün yaşadıkları köye kral karşıtı çete tarafından baskın yapılır ve Farmer'ın eşi çete tarafından kaçırılır ve çocuğu ise hayatını kaybeder. İntikam ateşiyle yanan Farmer şimdi kralın tarafından olacaktır. Özgürlük Savaşçısı 720p Full izle.

Kralın ordusu ile beraber çeteye karşı savaşan Özgürlük Savaşçısı intikamını alıp eşini kurtarabilecek mi? Muhteşem bir macera aksiyon filmi, izlemenizi tavsiye ederim.


Aktör ve Aktrisler: Jason Statham, Leelee Sobieski, John Rhys-Davies, Ron Perlman, Claire Forlani, Kristanna Loken, Matthew Lillard, Brian White, Mike Dopud, Will Sanderson, Tania Saulnier, Ray Liotta, Burt Reynolds, Gabrielle Rose, Terence Kelly.

Share this article :

+ yorum + 1 yorum

12 Mart 2014 03:30

özgürlük savascısı filmi savas filmlerinin arasında güzel bir yere sahiptir.

Yorum Gönder